Profil

Jeg er født i en lille landsby nord for Cape Town af hollandsk afstamning. Vi havde få penge, få muligheder og borgerkrigen tæt inde på livet. Min fremtid var givet: Skole og derefter militæret.
 
Men så kom cirkus gennem byen – og dermed min inspiration. Jeg var kun 5 år men husker tydeligt følelsen, da jeg så den flyvende trapez. At være fri for tyngdekraften. Have total frihed. Gøre alting muligt. Jeg kunne se det for mig. Visionerne og ambitionerne. Vidste at jeg ville erobre verden. Jeg troede på det, og jeg greb chancen.
 
Heldigvis blev jeg født med en krop, der er ligeså stærk og sund som min psyke. Sideløbende med skole og job trænede jeg intensivt hos en cirkusartist i Cape Town. Jeg blev griber i den flyvende trapez. Den stærke, sikre, pålidelige artist, der griber publikum om hjertet og sine flyvende kolleger sikkert om håndled eller ankler.
 
Det gik op for mig, at hvis man sætter sig et mål, ser det og tror på det, så kan det blive virkelighed. Som 16-årig rejste jeg ud i verden, blev prisbelønnet trapez-artist og fik i 1973 arbejde hos Cirkus Benneweiss i København. Kærlighed fik mig til at blive, og jeg skiftede cirkus ud med handelshøjskolen, hvor jeg læste HD i både udenrigshandel og regnskab.
 
I mange år har jeg arbejdet som økonomichef og haft stor erhvervsmæssig berøringsflade nationalt og internationalt. Jeg arbejder hvert år 2 måneder gratis i Cape Town med et projekt for gadebørn og andre socialt belastede børn – og i 2002 etablerede jeg min egen virksomhed. Jeg arbejder dels som revisor og økonomikonsulent, dels som coach – og jeg underviser først og fremmest i de teknikker, jeg har samlet, lært og brugt.
 
Imod alle odds eller på grund af dem? Summa summarum er resultatet den unikke Trapez-metode®, som er fundamentet for min succes. Den fungerer i privatlivet, den fungerer i erhvervslivet – og den lagrer sig i en stærk og selvforstærkende adfærd hos ethvert menneske og organisation.
Weppenaar smba | CVR: 31329469 | Kollerødvej 14, 3450 Allerød  | Tlf.: 26199239 | ap@alwp.com